Alle trainingen van Be Quick in ieder geval tot en met 6 april a.s. stopgezet

geplaatst op 25-03-2020

Beste (ouders van) leden en trainers, 

Per 13 maart jl. zijn alle trainingen van Be Quick in ieder geval tot en met 6 april a.s. stopgezet. De gymlessen zijn geannuleerd, de turntrainingen gaan niet door, free runners moeten hun trainingen missen en de 55+-ers kunnen ook niet in de sportzaal aan de slag. Maar ook onze trainers missen de trainingen enorm, de leermomentjes, het plezier, de inzet.....
Hopelijk heeft iedereen een alternatief gevonden om wel lekker in beweging te blijven. Houd afstand, blijf gezond en geniet van het zonnige weer!

"Maar hoe zit het dan met de contributie?" vragen velen zich terecht af. De contributie over de maand maart 2020 blijft hetzelfde. Alle vaste lasten lopen voor de vereniging deze maand gewoon door en de contributie is noodzakelijk om die vaste lasten te kunnen betalen. 

Voor de maand april (en eventueel de volgende maanden, uiteraard afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM) wordt er onderzocht of en zo ja hoeveel we op bepaalde kosten kunnen besparen en wat dat mogelijk voor de contributie kan betekenen. De bestuurscommissie BeQuick is daar op dit moment druk mee bezig. Zodra we er meer over kunnen zeggen, laten we dat zo snel mogelijk weten. 

Met vriendelijke groet,


Bestuurscommissie C.S.V. Be Quick
 


 Meer nieuws

Nieuws


© 2023 BeQuick, Franeker
Realisatie: Gull design & media B.V.