Conditietraining 55+

Wie zo lang mogelijk fit wil blijven, kan het beste zo veel mogelijk blijven bewegen. Dat kan door juist vaker de fiets te pakken in plaats van de auto of bus, door vaker de trap te nemen in plaats van de lift. Be Quick geeft trainingen voor mensen zich graag fit willen blijven voelen.
 
Conditietraining is een ideale manier om je algehele conditie te verbeteren. De lessen zijn zo samengesteld dat iedereen in eigen tempo mee kan doen. Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar houdt de conditie op peil of verbetert die.
 
Een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat u minder vatbaar bent voor verkoudheden en andere ongemakken. Uw spieren en gewrichten blijven soepel en uw botten langer sterk. U hoeft geen uitgesproken sportfiguur of fervent trimmer te zijn om aan lichamelijke activiteiten mee te doen.
 
Er worden geen topprestaties van u verwacht. Bij Be Quick is het lesaanbod vooral gericht op de recreatieve kant van de sport. Elke les start met het opwarmen van de spieren. Daarna kunnen allerlei activiteiten worden ondernomen. Er wordt daarom zo nu en dan ook aan het einde van de lessen een spelletje gespeeld (volleybal).
 
Het voordeel van bewegingsactiviteiten in verenigingsverband is dat u altijd samen met anderen bezig bent. Met een vriend of buurvrouw waarmee u de eerste keer bent gekomen, maar ook met anderen die in de toekomst mogelijk goede vrienden of kennissen kunnen worden. Gezelligheid staat hierbij voorop.
 

Nieuws


© 2023 BeQuick, Franeker
Realisatie: Gull design & media B.V.